Postoji mogućnost da ponovo gledamo “Vampirske dnevnike”

Home

Postoji mogućnost da ponovo gledamo “Vampirske dnevnike”


Za utjehu svim fanovima serije “Vampirski dnevnici”, njihovi omiljeni junaci se pojavljuju u nekim epizodnim ulogama u seriji “Originals”. Međutim, nedavno je postavljeno pitanje da li će se snimati naredna sezona ove serije, a ono što smo tada saznali zahvaljujući izvorima bliskim produkciji je odlična vijest!

Postoji mogućnost da se nastavi serija “Vampirski dnevnici” za desetak godina! Da, baš to je nagovijestila naša draga Julie Plec, koja uvijek daje ovako ekskluzivne informacije.

– Julie i ja već neko vrijeme razmišljamo da li će biti slijedeće sezone. Zvaničnu odluku ćemo donijeti u maju – rekao je director The CW kanala. Da li će “The Originals” nastaviti da se emituje zavisi od toga kako će četvrta sezona biti prihvaćena od strane publike. Ukoliko sve prođe kako treba unaprijed možemo da se radujemo ponovnom susretu Mikaelson porodice sa našim voljenim likovima iz “Vampirskih dnevnika“.

Ono što je važno, Julie ima rezervni plan i ako prestane da se snima serija “The Originals“. Naime, ako ne bude uspjela da vrati likove iz TVD u pomenutu seriju, onda će vratiti celu seriju. Zar ovo nije najboja vijest koju ste čuli?!

(izvor: teenstar.rs; foto: Facebook/ The Vampire Diaries)

Objavio: Čet, 30/03/2017 - 23:07

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top