fbpx (POTRESAN VIDEO) Ženu pronašli vezanu u kontejneru: Ubica je silovao danima

(POTRESAN VIDEO) Ženu pronašli vezanu u kontejneru: Ubica je silovao danima

Home

(POTRESAN VIDEO) Ženu pronašli vezanu u kontejneru: Ubica je silovao danima


Policija je pronašla Kalu Brown (30) iz Južne Karoline nakon što je Todd Kohlhepp, serijski ubica, oteo, zaključao u kontejner na svom posjedu i konstantno silovao.

Policija je čula vrištanje iz velikog metalnog kontejnera. Ovo je trenutak kada seksualnu robinju oslobađaju iz okova.

Brown je unutra bila u okovima oko dva mjeseca. Tokom desetominutne operacije, nakon što je otvorila ulaz, policija je pažljivo prišla te ju pronašla kako sjedi na podu s lancem oko vrata pričvršćenim za zid. Pitali su je za dečka Charlieja Carvera s kojim je nestala.

– Upucao ga je, rekla je tiho. Potom je policija pitala ko ga je upucao, a Brown je detaljno objasnila događaj.

– Todd Kohlhepp upucao je Charlieja Carvera tri puta u prsa, zamotao ga u plavu vreću, stavio ga na traktor, odvezao i više ga nikad nisam vidjela. Mene je ovdje zavezao. Više ga nisam vidjela, rekao mi je da je mrtav i da zakopan. Rekao mi je i da je tamo nekoliko tijela zakopano, ispričala je Kala Brown policajcima.

Todd Kohlhepp (46) serijski je ubojica koji je u posljednjih 13 godina usmrtio sedmero ljudi. Prije nego što su čuli zapomaganja iz kontejnera, na njegovu su posjedu policajci pronašli tri tijela. Dok su Brown vozili u bolnicu ponovo je progovorila o razgovorima sa silovateljem.

– Priznao mi je da je ubio bračni par prije nego što je mene zarobio, te ubojstva četvero ljudi trgovini motocikala.

Četverostruko ubistvo, kazali su iz policije, neriješeno je već 13 godina.

Policija je najprije privela Kohlheppa za otmicu, a kasnije je priznao svih sedam ubistava, kao i silovanje Kale Brown. Brown je na njegov posjed došla s dečkom kako bi obavili posao čišćenja, no nije bilo nikakvog posla čišćenja. Nakon što je ubio Cartera, nju je zaključao u kontejner i tamo je dva mjeseca svaki dan silovao.

Kohlhepp je nakon priznanja detaljno opisao sva ubistva. Iako se četverostruko ubistvo u trgovini motocikala dogodilo prije 13 godina, detaljno je opisao svaki ispaljeni hitac u četvero zaposlenika.

– Bila je to velika zgrada. Ja sam je očistio za 30 sekundi, kazao je policajcima. Svih četvero upucao je u čelo.

Krajem 2015. ubio je bračni par koji se također javio na njegov oglas za posao. Muškarca je ubio odmah, a njegovu ženu nakon nekoliko dana jer je, kaže, pokušala zapaliti kontejner nakon što joj je pristao dati cigarete.

Kohlhepp je u Južnu Karolinu doselio 2001. godine nakon što je 14 godina proveo u zatvoru također zbog silovanja. Kao 15-godišnjak namamio je 14-godišnju komšinicu u kuću, zavezao je i silovao.

Prema ugovoru o priznanju krivnje, Kohlhepp je osuđen na sedam doživotnih za ubistva i 60 godina za otmicu, seksualno zlostavljanje i ostale optužbe. Na presudu se nema pravo žaliti.

 

(Izvor: Fokus.ba)

 

Tagovi
Topic
Objavio: Ned, 11/06/2017 - 21:44

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top