Home

Potresna priča pobjednice "Parova" :Moja majka je psihički oboljela zbog mene!

15 Jul

Potresna priča pobjednice "Parova" :Moja majka je psihički oboljela zbog mene!

Dalila Mujić prolazi kroz pravu agoniju jer je njenoj majci Emini Mujić potrebna hitna medicinska pomoć.

Pobjednica pete sezone popularnog show -a kaže za srbijanske medije da njena majka ima ozbiljne psihičke probleme i za to krivi sebe.

"Moja majka više nije ista. Mnogi ljudi su to prepoznali. Čudna je, nije više sretna, nekako je izgubljena. Previše je ušla u svijet rijalitija. Na nju su mnogo uticali negativni komentari o meni. Kad sam je videla te noći u finalu, ostala sam bez teksta. Ona to negira, ali sam ja sve vidjela. Teško mi je da izgovorim, ali njoj je potrebna ozbiljna stručna pomoć. Moja majka ima psihičke probleme" ,kroz suze priča Dalila.

Kraljica rijalitija već je počela da traži ljekara koji će pomoći njenoj majci.

"Plašim se onog najgoreg jer sam prošla kroz sličnu situaciju. Prošle godine mi se desilo isto sa ocem, ali to sam prebrodila, on je zdrav i živ, ali sad sam izgubila i majku. U finalu sam vidjela ono što me je uplašilo. Eto, pobjedila sam u rijalitiju, ali sam izgubila nešto mnogo važnije. Želim da ona bude dobro i da sve bude kao prije. Tužna sam, ali ne želim da sjedim skrštenih ruku. Ona je osoba koja se cijelog života borila za mene. Sa ovim moram da se izborim i zato tražim ljekara koji će mi pomoći da majka bude kao što je bila prije mog učešća u ovom rijalitiju" ,poručila je Mujićeva.

 

(Izvor:Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top