Povratnik u Konjicu brutalno pretučen: Samo branio svoju imovinu

Home

Povratnik u Konjicu brutalno pretučen: Samo branio svoju imovinu


Hrvatskog povratnika Mirka Vicu iz mjesta Ljesovina u konjičkoj općini pretukao je u srijedu i nanio mu teške ozljede Đ.T., lokalni nasilnik, koji je i ranije prijetio Vici i povratnicima te im stalno krade šumu.

Vice je s teškim ozljedama u predjelu glave i tijela prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru na odjel ORL, dok je policija, nakon dojave, uhapsila nasilnika i zadržala ga u prostorijama Policijske postaje Konjic.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije potvrdili su izgred, navodeći inicijale napadnutog i nasilnika. Kao obračun najstrašnijih bandi odigrao se u srijedu popodne napad u mjestu iznad naselja Ljesovina nedaleko od Buturović Polja u kojemu je do rata živio veliki broj Hrvata.

Kako je za Večernjak potvrdio sam Vico, on je toga dana čuo rad motorne pile na lokaciji Topolovine ili Gornjeg Trijebnja. Nije odmah išao na mjesto gdje se sve događalo, ali sumnjao je kako se nastavlja s krađom šume lokalnih Hrvata.

Kako je sjeća potrajala dulje, odlučio je krenuti i oko 16 sati je stigao na uzvisinu gdje je ugledao jednoga nepoznatog čovjeka koji se nalazio nedaleko od motokultivatora s prikolicom koji je, očito, služio za izvlačenje drva.

 

(Izvor: Vecernji list)

 
Tagovi
Objavio: Sat, 20/05/2017 - 06:46

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top