POZIV DOBRIM LJUDIMA: Nedostaje jako malo, izgradnja kuće za Velić Rasima ulazi u završnu fazu

Home

POZIV DOBRIM LJUDIMA: Nedostaje jako malo, izgradnja kuće za Velić Rasima ulazi u završnu fazu


Humanitarna akcija za izgradnju kuće Velić Rasimu iz Gornje Koprivne naišla je na dobar odaziv humanih ljudi gdje je za oko mjesec dana odrađen veći dio radova. U proteklom periodu već smo pisali o ovoj humanitarnoj akciji, a danas smo dobili nove informacije i fotografije s lice mjeseca. Trenutne aktivnosti na izgradnji kuće Velić Rasimu su usmjerene na izradu krova, ali i početak unutrašnjih radova kako bi Rasim što prije uselio u dugoočekivani novi dom.

Kada je finansijska konstrukcija u pitanu, kako saznajemo od organizatora, za potpuno useljenje nedostaje još oko 5 hiljada KM, kako bi se akcija definitivno privela kraju.

Još jednom pozivamo sve humane ljude dobrog srca da se odazovu ovoj akciji u skladu svojim mogućnostima. Svoje novčane priloge možete uplatiti na tekući račun čiji su podaci u vidljivi u prilogu članka, ili direktno na adresu Velić Rasima u Gornjoj Koprivni.

Nedostaje jako malo kako bi vidjeli osmijeh na licu dida Rasima, koji duži niz godina živi i nehumanim uslovima, trošnoj kući koja je u fazi raspadanja.

Cazin.NET

Topic
Objavio: Čet, 11/05/2017 - 20:30

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top