Poznata proročica Azira šokirala: Evo šta će se desiti sa Arminom Dedićem

Home

Poznata proročica Azira šokirala: Evo šta će se desiti sa Arminom Dedićem

I za Armin Dedić Azira je "bacila kašike" i pogledala šta ga to čeka u budućnosti.

On je, kaže Azira, dinamičnog i strastvenog karaktera i uvijek ga ne pokazuje otvoreno. Iz vana često djeluje smireno i hladnokrvno dok iznutra u njemu ključaju strasti. Tajanstven je, privlačan i osvetoljubiv i ne zna da prašta.

-Ima sposobnost da prozre ljude i situaciju jer ima jaku i oštru intuiciju. On ima jak karakter, a voli i provocirati, a nezgodan je kao neprijatelj. Zna da se zaljubi i voli žestoko. Prva i četvrta kašika mu pokazuju dvije veze koje će biti problematične pa je najbolje da to zaobiđe. Iako je mlad život shvata ozbiljno a tako se i ponaša. Izuzetno je tvrdoglav iako je motiviran vrlo rijetko pa ne reaguje odmah. Nije agresivan, a ni pretjerano društven. Ima on naglašenu darežljivost i topao prostup, ali samo prema prijateljima.

-Neka se pazi problema sa srcem i donjim dijelom leđa jer mu prva kašika pokazuje zdravstvene probleme, a druga kašika da bi mogao malo leći na kliniku. Kao osoba je živahan, maštovit i šarmantan, velikodušan za one koje on lično voli. Temperamentan je i brz, a sa lakoćom se snalazi u društvu i vrlo je ambiciozan. Sedma kašika mu pokazuje probleme u muzičkoj karijere, pa mu samim tim ne vidim ni neki pretjeran uspjeh.

 

(Izvor: Avaz)

Objavito: Ned, 07/02/2017 - 07:27

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top