Poznate ličnosti se oprostile od glumačke legende Milene Dravić

Legendarna srbijanska glumica Milena Dravić sinoć je napustila ovaj svijet u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, a tugu zbog njenog odlaska izrazila su brojna poznata lica, a od nje su se oprostili putem društvenih mreža. 

- Dijeliti kadar s najvećom glumicom, istinskom divom i umjetnicom, onom kojoj se diviš od djetinjstva, moji su najveći profesionalni trenuci. I uvijek poslije, kad se sretnemo, neka svečanost i milina. Milena. Baš kako ime kaže. Hvala na svemu. Pretužna sam - napisala je glumica Nataša Janjić pored fotografije iz filma u kojem su zajedno nastupile. 

U komentarima su se oglasile i brojne Natašine prijateljice, koje su također izrazile tugu, a među prvima je bila scenaristica Jelena Veljača, kao i balerina Larisa Lipovac-Navojec.


Ni voditeljica Mirna Zidarić nije mogla sakriti tugu.

- Hvala za umjetnost, vedrinu i dojam kako je jednostavno biti diva i dama. Počivajte u miru i beskrajnoj ljubavi s vašim Gagom, draga Milena - napisala je uz crno-bijelu fotografiju, na kojoj je Milena pozirala s kamerom.

 

Hrvatska pjevačka diva Josipa Lisac na Instagramu je objavila nekoliko fotografija pokojne glumice i njenog supruga te napisala da su bili veliki glumci i divni ljudi.

 

Mlada glumica Petra Kraljev također je odala počast preminuloj kolegici te ju je nazvala "predivnom, velikom i divnom", a njenu je fotografiju objavila na Instagram Storyju.

 

Glumica Tena Nemat-Brankov objavila je fotografiju iz Milenine mladosti te je svoju žalost kratko izrazila emotikonom slomljenog srca.