Home

Predsjednik Rome pronašao krivca za lošije rezultate

15 Sep

Predsjednik Rome pronašao krivca za lošije rezultate

Predsjednik Rome James Pallotta razočaran je odnos medija prema njegovom klubu.

Roma je nedavno odigrala 0:0 s Atleticom u Ligi prvaka, a dvije sedmice ranije poražena je od Intera na Olimpicu s 3:1, ali generalno je dosta kritika upućeno na rad trenera Eusebija Di Francesca, pa i na igre pojedinaca.

 Pallotta upravo novinare vidi kao najveći Romin problem. "Postoji ta želja medija da objave nešto po svaku cijenu. Nakon utakmice, zagrlio sam igrače u svlačionici. Čestitao sam svima zbog borbe na terenu, kao i treneru Di Francescu i Monchiju", rekao je Pallotta, dodavši: "Nikome nisam izrekao nijednu negativnu riječ. Imamo najbolje navijače na svijetu, ali pojedini mediji su protiv Rome i njenog trenera. Ako treba, svaki dan ću javno opovrgnuti glasine".

"Slavili smo u Bergamu protiv Atalante, a tamo je svima teško igrati, onda smo bili bolji od Intera 60-65 minuta, zaslužili smo penal, vodili 1:0...

Na kraju smo izgubili, ali je momčad igrala dobro. Atletico svi poznaju, igrali su u tri sezone dva finala Lige prvaka i bod je dobar. Optimističan sam, igramo dobro i ne trebamo da se brinemo", rekao je Pallotta.

(Izvor: SportSport.ba)
 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top