Home

Prelijepa Leila Bečić iz Ključa u spotu sa svjetski poznatim DJ Antoineom

06 Jun

Prelijepa Leila Bečić iz Ključa u spotu sa svjetski poznatim DJ Antoineom

"Welcome to St. Tropez" je samo jedan od njegovih svjetskih hitova, koji na you tube kanalu ima više od 150 miliona pregleda, a u novom spotu pojavljuju se 2 prelijepe bosanke, Ana Bavrk i Leila Bečić. Spot za novi singl znat će se "La vie en rose".

Prema riječima Harisa Dubice, DJ Antoine je bio prezadovoljan saradnjom i već sada su započeti pregovori oko drugih projekata sa ovom svjetski poznatom zvijezdom, a nama svima preostaje samo da budemo strpljivi i vidimo šta je to Haris Dubica ovaj put smislio.

Kako smo prošlih sedmica snimali spot za DJ Antoine u Cirihu, čast mi je bila da se moj lik pojavi u spotu svjetske zvijezde kao što je DJ Antoine. Iako sam radila taj dan za Brejtbling u Cirihu, stigla sam na snimanje u studio oko 22 sata, i bila sam spremna za svoju ulogu. Ne nisam se udala, to je samo dio spota u kojem sam nosila vjenčanicu, izjavila je za portal Hayat.ba Leila Bečić.

Snimanje je trajalo dva dana u Cirihu, a uz to smo pet dana pripremali prvu lokaciju u spotu. Da ne prepustim nista slučaju, angažirao sam i novu Miss New World Anu Bavrku, koja je samo noć prije toga osvojila prestižnu titulu i imat će jednu od glavnih uloga u ovom spotu. Mislim da nisam neskroman ako kažem da će ovaj spot biti jedan od mojih najboljih do sada -, kaže nam Dubica, koji je oko sebe okupio sjajan tim ljudi.

Posao je ponudio Harisu Dubici, koji je u posljednje tri godine osvojio nagrade za spot godine u Švicarskoj, a DJ Antoine, koji također živi u zemlji čokolade, odlučio je ponuditi saradnju, koju je Dubica sa zadovoljstvom prihvatio i već napravio vrhunsku priču, koja će svjetlo dana ugledati već slijedeći mjesec.
 
 
(Izvor. Hayat.ba)
0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top