PREMIJERA: "Luče" Ibre Bublina u konkurenciji za "hit ljeta" (VIDEO)

Home

PREMIJERA: "Luče" Ibre Bublina u konkurenciji za "hit ljeta" (VIDEO)

Na radost brojne publike, mladi pjevač Ibro Bublin objavio je danas novu pjesmu pod nazivom „Luče“.

Prvi put ovaj, najpopularniji mladi pjevač, vjeruje u novu pjesmu i s ponosom govori kako je siguran da će ona biti pravi ljetni hit! Riječ je o novoj pjesmi koju potpisuje Mića Nikolić, dokazani autor brojnih hitova koji su proslavili velike estradne zvijezde.

Bublin kaže da je s nestrpljenjem iščekivao novu pjesmu, ali i njegova publika. U proteklih mjesec dana, kada je počeo najavljivati skoriji izlazak pjesme, u inboks je dobio na hiljade poruka svojih fanova.

Evo nedavno na jednom nastupu iz publike su mi tražili da pjevam „Luče“, a pjesma još nije bila ni objavljena. Morao sam bar refren otpjevati, jednom pa opet... Već treći put pjevali su sa mnom. Zbog toga sam još više siguran da će biti pravi ljetni hit – zadovoljan je Bublin.

Nakon odličnog bajramskog nastupa u diskoteci „Camel“ u Sanskom Mostu, Ibro nastupa u Luksemburgu, Frankfurtu, Novom Pazaru. U Bosanskoj Gradišci pjevat će 13. jula, zatim u Mostaru, Jajcu, Janji, Derventi, Požarenvcu. Njegov nastup Velikoj Kladuši desit će se u clubu „Stars“ u Velikoj Kladuši, a nakon toga je u Janji. U septembru Bublin putuje u Ameriku na turneju, a poslije toga čekaju ga gostovanja u Belgiji, Njemačkoj, Švicarskoj, Hrvatskoj...

 

(Izvor: Express/Cazin.NET)

Objavito: Wed, 06/28/2017 - 14:57

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top