Home

Press konferencija RK Krajina i najava velikog spektakla u Cazinu (VIDEO)

14 Nov

Press konferencija RK Krajina i najava velikog spektakla u Cazinu (VIDEO)

Današnjom press konferencijom Rukometni klub Krajina Cazin najavio je veliku utakmicu u Cazinu, gdje u okviru KUP-a Bosne i Hercegovine u srijedu dolazi RK Bosna Sarajevo.

Duel je ovo starih rivala još iz Premijer lige BiH, te ne sumnjamo da će i ovog puta, iako krajina igra u nižem rangu takmičenja, ovo biti veliki susret i neizvjesna utakmica do zadnjih.

Utakmica, RK Krajina Cazin - RK Bosna Sarajevo igra se u srijedu 15.11.2017 s početkom od 19:00, u sportskoj dvorani Cazin.

Pored najave ovog meča koji je izazvao veliku pažnju javnosti, predsjednik Sanel Bajramović, trener Emir Dautović, te igrači Dervišević i Lipović osvrnuli su se na proteklu utakmicu u Žepču i novu pobjedu Krajine, te susret s favoriziranom Gračanicom u kojem je Krajina doživjela jedini poraz. Pored gore navedenih, na press konferenciji je prisustvovao i kondicioni trener Nermin Šišić, koji se također obratio javnosti.

Kompletnu današnju press konferenciju možete pogledati u video zapisu kojeg je uživo prenosio portal Cazin.NET.

Prilika je ovo da još jednom pozovemo sve ljubitelje rukometa, navijače te sve građane Cazina da posjete sutra (srijeda) sportsku dvoranu Cazin od 19:00 te podrže domaći sastav kako bi preskočili veliku prepreku u KUP-u BiH, ekipu sarajevske Bosne.

Cazin.NET

Topic
0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top