Prevrnula se cisterna vatrogasaca kojima kradu gorivo i ulijevaju vodu

PREVRNULA se vatrogasna cisterna DVD-a Bilice. Do nesreće je došlo na vrpoljačkoj cesti, kod zaseoka Jelići.

Riječ je o vatrogascima koji su se prije nekoliko dana požalili da im se krade gorivo te zamolili lopove da im, kad već kradu, barem ne ulijevaju vodu u rezervoar, prenosi Index.

"Zamolio bi ove šta nam kradu gorivo iz kamiona da nam makar ne ulivaju vodu u rezervoar jer su nas s tim dovoljno oštetili te nam ne moraju stvarati dodatnu štetu...", objavili su prije nekoliko dana vatrogasci DVD-a Bilice.

Danas su njihova dva člana stradala u nesreći. No srećom, prošli su samo s manjim ozljedama.

"Nažalost, posljednjih dana se vijesti o nama mogu pronaći samo na stranicama Crne kronike.

Ovim putem možemo potvrditi da su naši momci danas na putu na intervenciju u Vrpolju doživjeli prometnu nesreću do koje je došlo uslijed pucanja gume. Po primitku ove informacije, veći broj naših članova požurio je prema šibenskoj bolnici, ali na sreću, i samim čudom, naši momci Edi i Franko nisu doživili ozbiljnije povrede.

Obzirom da su naši članovi naš najvrjedniji resurs, najvažnije nam je bilo čuti da su Edi i Franko dobro, a što se tiče našeg kamiona Helmuta, unatoč ovom udarcu našim ambicijama, planovima, pa i mogućnostima, naš DVD ide dalje, a ovo za nas samo znači da će naša Tamara biti korištena više nego što smo planirali.

Naša mlada grupa ljudi u ove nepune 3 godine postojanja postigla je velike rezultate, pa nas ni ovo neće obeshrabriti, dokle god među nama postoji bratstvo kakvom se moglo svjedočiti danas.

Ovim putem svoj braći vatrogascima, kao i svima ostalima, zahvaljujemo na porukama podrške", stoji u objavi vatrogasaca DVD-a Bilice.