PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET: Kako je sin četnika spasio život Luki Modriću

Home

PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET: Kako je sin četnika spasio život Luki Modriću

"Luka je dobio udarac u rebra, malo mu se iskrivila kralježnica i imao je skoliozu. A ovi su mislili da mu je pukao kralješak"

Na YouTubeu kruži snimka intervjua u kojoj kontroverzni srpski liječnik Miroljub Petrović objašnjava dramatično liječenje veznjaka Reala Luke Modrića.

Naime, Petrovića Srbi smatraju istovremeno genijem i čudakom, a u spomenutom je razgovoru opisao kako je to liječenje izgledalo:

- Doktor Milisav Nikolić je moj student, kod mene je doktorirao. On je najbolji svjetski ortoped. Radi u Švicarskoj, istjerali su ga iz Srbije zato što je četnički sin pa je morao pobjeći u Švicarsku - započeo je pa nastavio:

- Zvali su Milislava neki menadžeri prije tri-četiri godine, kažu ozlijedio se Luka Modrić iz Reala. Poslali su mu snimku magnetne rezonance, mislili su da mu je pukao kralješak i htjeli ga operirati. On je pogledao snimku i rekao da ozljeda nema veze s kralješkom. Odmah su iz Reala zvali Milisava i molili ga da dođe u Madrid. Milislav je došao i doveli su mu Luku. Čim ga je vidio, rekao mu je da mora operirati nos - ispričao je.

- Kako igraš nogomet, a dišeš na usta? Moraš nos operirati! - citirao je svog kolegu Miroljub.

- Milislav ga je zatim pregledao. Luka je dobio udarac u rebra, malo mu se iskrivila kralježnica i imao je skoliozu.

A ovi su mislili da mu je pukao kralješak. Htjeli su ga operirati. Pa napravili bi od čovjeka invalida. Sat vremena trajala je terapija. Modrić je urlao kao jarac. Nakon sat vremena Nikolić ga je dodirnuo i pitao boli li ga. Ovaj je rekao da ne boli. Te sezone Modrić je eksplodirao, produžio je ugovor na četiri godine i bio najbolji zadnji vezni u Primeri - tvrdi Petrović.

 

(Izvor: Slobodna-bosna.ba)

Objavito: Čet, 04/13/2017 - 07:18

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top