fbpx Prijedor: Muškarac s brkovima i punija žena starcima nude masažer, pa ih onda opljačkaju

Prijedor: Muškarac s brkovima i punija žena starcima nude masažer, pa ih onda opljačkaju

Home

Prijedor: Muškarac s brkovima i punija žena starcima nude masažer, pa ih onda opljačkaju


Muškarac i žena, starosti između 35 i 40 godina, u utorak su od V.E. (82), mještanina sela Brezičani kod Prijedora, iz njegove kuće ukrali 300 maraka.

Krađa je policiji prijavljena jučer, a starac je naveo da mu je na vrata prvo pokucala nepoznata ženska osoba, starosti između 35-40 godina i na prodaju ponudila masažer.

Nakon izvjesnog vremena na vrata kuće 82-godišnjaka došao je i muškarac i tražio tu žensku osobu. Starac je i njega pustio u kuću, nakon čega je dvojac iskoristio njegovu nepažnju i ukrao mu 300 maraka.

Iz Policijske uprave Prijedor upozoravaju da su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je u posljednje vrijeme učestala pojava da dva lica na ovaj način građanima dolaze u kuću nudeći na prodaju masažere.

Na meti su im mahom starija lica i penzioneri od kojih koristeći njihovu nepažnju kradu novac ili neke druge dragocjenosti.

- Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da budu oprezni prilikom posjeta nepoznatih lica koja nude na prodaju masažere, druge proizvode ili usluge, da takva lica ne puštaju u kuću, a u slučaju bilo kakve sumnje na nedozvoljene radnje obavijeste nadležnu policijsku stanicu – upozorila je Zvezdana Alendarević, portparolka PU Prijedora.

Nezvanično saznajemo da najvjerovatnije isti par hara najviše područjem Brezičana kod Prijedora.

Žena je nižeg rasta, punija, tamnije kose i puti i nosi naočare, dok je muškarac mršavije građe i ima brkove.

Pretpostavlja se da je broj onih koje su na ovaj način ojadili mnogo veći od ovog jednog slučaja koji je prijavljen policiji.

 

(Izvor:Avaz.ba)

Tagovi
Objavio: Čet, 13/04/2017 - 13:19

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top