fbpx Prljavo Kazalište nakon dugo vremena vraća se u Bihać!

Prljavo Kazalište nakon dugo vremena vraća se u Bihać!

Home

Prljavo Kazalište nakon dugo vremena vraća se u Bihać!


Tradicionalna turistička manifestacija, najveća u Krajini, i sigurno jedna od najzanimljivijih u Bosni i Hercegovini posljednjih godina počinje vraćati stari sjaj, privlači sve više turista, organizacijski napreduje, a i muzički program sve je bolji.

Nakon prošlogodišnjeg velikog koncerta Bijelog dugmeta na stadionu Jedinstva, ovogodišnju unsku regatu Nacionalni park Una i koncertna agencija Stage ART spremaju nastup zagrebačkih rock veterana Prljavog Kazališta.

Početak regate najavljen je za 26.juli, a njen kraj 29. jula koncertom u Bosanskoj Krupi.

Prošlogišnju regatu pored nezaboravnog spuštanja unskim brzacima obilježio je koncert Bijelog dugmeta, ali i prvo državno takmičenje u Blob skokovima u kojim su učešće uzeli mnogi Bišćani ali i učesnici regate.

Ne sumnjamo da će i ova regate imati organizacijske novosti i da će grad Bihać tih dana vrviti turistima ali i Bišćanima koji će izaći na ulice da dočekaju sve raftere.

Zagrebački bend Prljavo Kazalište važi za jednu od najpopularnijih grupa u bivšoj Jugoslaviji. Grupa nakon gotovo 40 godina karijere još uvijek poput magneta privlači pažnju publike svih generacija.

Bišćani će tako uživati u hitovima “Sve je lako kad si mlad”, “Ne zovi mama doktora”, “Marina”, “Zaustavite Zemlju”…

 

(Izvor: Abc.ba)

 

Tagovi
Topic
Objavio: Tue, 13/06/2017 - 19:09

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top