PSG spreman da još jednom šokira fudbalski svijet

Home

PSG spreman da još jednom šokira fudbalski svijet

PSG nas je ovog ljeta navikao na zvučna pojačanja, no čini se da klub iz Pariza sprema transfer koji će šokirati fudbalski svijet.

Italijanski mediji objavili su danas da je PSG spremio ponudu za golmana Napolija Pepa Reinu što je šokiralo sportsku javnost. Kako piše Sky Italia klub iz Pariza želi da dovede iskusnog španskog golmana koji bi na Parku prinčeva imao ulogu rezervnog čuvara mreže.

Reina će vjerovatno ove sezone biti rezerva u Napoliju, pa nije tako nemoguće da izabere da griuje klupu u PSG-u. Parižani su spremni da plate sedam miliona eura za Reinu koji je odbio da produži saradnju sa klubom iz Napulja na još jednu sezonu.

Navodno, Reina je već u kontaktu sa Parižanima i trenutno pregovara o uslovima ugovora. Iskusni Španac bi u svom novom klubu godišnje trebao zarađivati 3,5 miliona eura što je odlična plata za golmana koji će naredne sedmice proslativi svoj 35. rođendan.

U moru velikih pojačanja koje je PSG angažovao ovog ljeta sigurno je da će eventualni dolazak Reine biti pravi šok za fudbalski svijet.  
 

 

(Izvor: Sportsport)

Objavito: Wed, 08/23/2017 - 21:08

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top