Home

Rada Manojlović i Haris Berković postaju roditelji

13 Nov

Rada Manojlović i Haris Berković postaju roditelji

Rada Manojlović sumnja da je trudna! Paparaco „Kurira“ zatekao je pjevačicu u pola noći ispred zgrade u kojoj živi, i to kako se drži za stomak i zabrinutim tonom s nekim razgovara telefonom.

Iako ju je menadžer čekao u automobilu da je odveze na nastup, folk zvijezda nije prekidala razgovor. Pretpostavljamo da je pričala s dečkom Harisom Berkovićem, jer mu je ponavljala da ga voli. Međutim, bilo je jasno da je uplašena i sve vrijeme je mazila stomak, baš kao prava trudnica! Kad je završila razgovor, ušla je u automobil i otišla na nastup u jedan beogradski klub, gdje je zabavljala publiku do ranih jutarnjih sati.

Tim povodom raspitali smo se kod njenih prijateljica, koje su nam otkrile da im se pjevačica žalila da joj ciklus kasni već deset dana i da sumnja da je u drugom stanju.

 - Rada osjeća promjene koje ukazuju na drugo stanje, posebno jer joj ciklus kasni. Već sedam dana osjeća mučninu, umor, pojačan apetit... Pomislila je da se razboljela jer ima mnogo posla, pa je pila vitamine za imunitet.

Međutim, to joj nije pomoglo, i dalje se osjeća isto. Nekoliko puta nam je rekla: „Čoveče, možda sam trudna, šta ću sad?“ Rekli smo joj da uradi test za utvrđivanje trudnoće kako bi bila sigurna, a ona nam je kazala da je već zakazala kod svog doktora pregled za sljedeću sedmicu. Ona i Haris nisu radili na djetetu jer im to trenutno nije prioritet, ali možda im se omaklo, ko zna - kaže jedna folkerkina prijateljica.

- Mogu da zamislim da s Harisom budem cijeli život. Vidim nas kako pod stare dane živimo zajedno u nekoj kućici. Nije bitno gdje, da li u mom rodnom Četerežu, Beogradu ili negdje u Bosni. Nas dvoje sa troje djece i ostvarenim karijerama. To mi je želja - pričala je Rada svojevremeno, a zatim je priznala da bi ipak željela još veću porodicu: „Rodila bih mu petoro djece!“.

Radin dečko Haris ipak smatra da je još mlad da postane otac.

- Ne razmišljam o djeci. Previše je toga ispred mene što treba uraditi. Kad bude vrijeme za to, tada ću razmišljati – nedavno je izjavio mladi bh. pjevač.

 

(Izvor: Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top