Radničke sportske igre u Bosanskoj Krupi: Prijave ekipa do 27. aprila (petak)

Radničke sportske igre, malonogometni turnir i povlačenje konopca, u Bosanskoj Krupi nastavljaju svoju dugogodišnju tradiciju.  Ovogodišnje će, u organizaciji JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje” i Sportskog saveza, a pod pokriteljstvom Općine Bosanska Krupa, biti održane od 28. aprila do 13. maja.

 

Prijave za učešće mogu se izvršiti lično u prostorijama Centra za kulturu, obrazovanje i informisanje ili putem mail-a: centarzakulturu.bk@gmail.com do 27. aprila (petak) do 16.00 sati. Izvlačenje i formiranje grupa bit će obavljeno isti dan u 18.00 sati, u sali Doma kulture, gdje će biti dogovoren i sistem takmičenja.

 

U igrama mogu učestvovati poslovni subjeti, javne institucije, ustanove i preduzeća s područja općine Bosanska Krupa. Ekipu mogu činiti dvije i više firmi, a isto tako jedna firma može imati više ekipa.

 

Kotizacija za učešće, kao i ranijih godina, iznosi 50 KM. Može se uplatiti lično prilikom prijave u prostorijama Centra za kulturu ili na depozitni račun Općine Bosanska Krupa: 3380002200041552 otvoren kod UniCredit banke; vrsta prihoda: 722631; budžetska organizacija: 0000000; šifra Općine: 008.

 

Medijski pokrovitelji Radničkih sportskih igara su Radio Bosanska Krupa i portal Krupljani.ba.

 

 

Kabinet načelnika Općine Bosanska Krupa