Home

Rat ne jenjava: Karleuša usred koncerta brutalno "pokopala" Severinu (VIDEO)

02 Oct

Rat ne jenjava: Karleuša usred koncerta brutalno "pokopala" Severinu (VIDEO)

Rat između Jelene Karleuše i Severine ne jenjava. Srpska pjevačica još se jednom okomila na Severinu, i to tijekom svog koncerta.

Karleuša nije krila oduševljenje brojem posjetitelja, a upravo to iskoristila je kao glavni adut i opako spustila Severini koja je nastupala istu večer.

- "Hvala vam svima što ste došli u ovako velikom broju. Ko nije mogao ući, slobodno neka ide kod Severine, tamo ima mjesta", rekla je pjevačica pred publikom. No to joj očito nije bilo dovoljno pa je nakon svega Karleuša još pokazala i dva srednja prsta, a snimka je ubrzo osvanula i na internetu. Severina zasad na ove provokacije nije reagirala.

 

OPLAKAH Hahahahhahhahahahaha!!! 😂😂😂😂😂😂

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastarmagazine)

Podsjetimo, sukob između Severine i Karleuše traje već više od godinu dana. Njihova netrpeljivost započela je u lipnju prošle godine nakon što je Severina Karleuši "otela" srpsku repericu Sajsi MC s kojom je izdala sing "Silikoni". 

- "I dalje ne vjerujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo sram da nešto što drugi najavljuju mjesecima predstavim kao svoju ideju", poručila je tada Karleuša putem društvenih mreža.

No čini se da to ipak nije bio jedini razlog ovog sukoba. Naime, srpski Kurir nedavno je pisao kako je svađa između dvije dive započela još prošle godine na koncertu Saše Matića. Obje su na njemu nastupale kao gošće, a Severina je prva imala tonsku probu. Trajala je skoro 45 minuta, i kad su joj iz organizacije rekli da ubrza jer i Jelena čeka tonsku, Severina ih je kratko upitala: "Koja Jelena?" Karleuša joj to nije mogla oprostiti.


(Izvor: dnevnik.hr)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top