Ratno remek djelo Christofera Nolana u kojem glumi i Harry Styles od 20.07. u bioskopima

Home

Ratno remek djelo Christofera Nolana u kojem glumi i Harry Styles od 20.07. u bioskopima


Čekanju je došao kraj! Sve što se dogodilo tokom užesne bitke kod grada Dunkirka pa tako i masovnu evakuaciju savezničkih vojnika moći ćemo po prvi put da vidimo u realističnom prikazu kakvog samo Christopher  Nolan može da nam pruži.


Sniman sa vrhunskim IMAX kamerama, DUNKIRK je film koji će ostati zabilježen za istoriju. Film je sniman IMAX 65mm kamerama i u 65mm formatu pod snimateljskom palicom proslavljenog Hojta Van Hotema, poznatog po hitovima Interstellar, Dečko, dama, i Spectra

harry

Film vjerno prikazuje događaje tokom nevjerovatne bitke kod Dunkirka i evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsječeni i opkoljeni njemačkom vojskom u Francuskoj od 27. maja do 4. juna 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

dunkirk

Film “DUNKIRK” je najočekivaniji film ovog ljeta. Vrhunsko iskustvo koje ne treba da propustite.

U filmu je okupljen značajan broj najboljih glumaca današnjice, kao što su Tom Hardy, Mark Rylance i Cillian Murphy, a pridružili su im se i Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carneyj, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard, James D’Arcyj i Barryj Keoghan i Kenneth Branagh.

dunkirk2

Film DUNKIRK u distribuciji Blitz Film-a stiže 20.07 i to u najprestižnijim formatu 4DX.

Foto: Blitz Film

Izvor: hejmagazin.rs

Tagovi
Objavio: Pon, 10/07/2017 - 18:08

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top