Home

Remi Ključa i Krajine: Berberović: Kako smo igrali, moramo biti zadovoljni

17 Sep

Remi Ključa i Krajine: Berberović: Kako smo igrali, moramo biti zadovoljni

U subotu je FK Krajina gostovao u Ključu kod istoimene ekipe, gdje je susret završio s rezultatom 2:2. 

Bila je ovo utakmica 5. kola Druge lige F BiH grupa zapad gdje su Cazinjani tražili prve bodove u gostima. Prema riječima trenera Berberovića, Krajina nije prikazala svoju najbolju igru, čak što više, vladala je nezainteresiranost i bezidejnost u ekipi Krajine.

Prvo poluvrijeme je završilo s rezultatom 0:0. Gosti su u nastavku bili dosta razigraniji te s dva gola došli u veliku prednost, u 51. minutu pogodio je Ibrahimović Admir, a u 59. minuti Kanješić Ahmed. Trener Krajine uvodi u igru Kličića koji je pokrenuo ekipu Krajine koja pred sami finiš utakmice s dva gola poravnava rezultat na 2:2. U 84. minutu smanjuje na 2:1 Selvedin Nuhić,  da bi u 90. minutu poravnao Halid Delić.

Više o susretu i o rezultatu rekao nam Muhamed Berberović, trener FK Krajina.

       - "Kako smo igrali moramo biti zadovoljni. Jedna od najlošijih partija od kako sam ja trener. Veoma nezainteresirano, sporo, bezidejno. Da sam mogao promijenio bih 7-8 igrača u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme veoma motivirani i borbeni domaćini su poveli sa 2:0. Tada smo promijenili formaciju, iz 4-2-3-1 u 3-4-3, uveli u igru Kličića koji je pokrenuo ekipu i od 84. do 90. minute postigli smo 2 gola za konačnih 2:2. Na kraju smo ipak mi više zadovoljni nego ekipa Ključa. Jedna loša utakmica uz korektnog domaćina i vrhunsko suđenje sudijske trojke", rekao nam je trener FK Krajina.

Cazin.NET

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top