Renovirana poslovnica ASA Banke u Cazinu

ASA Banka je u proteklom periodu nastavila sa adaptacijom poslovnica u mreži. Poslovnica Cazin je dobila novi izgled, u skladu sa prepoznatljivim korporativnim identitetom ASA Banke i u potpunosti prilagođen potrebama i željama klijenata.

Drago nam je da na ovaj način možemo doprinijeti unapređenju usluge i kvalitetne svakodnevne komunikacije sa našim klijentima. Modernizacija usluga omogućava  klijentima jednostavno i sigurno poslovanje, a kao vodeća domaća banka nastojimo uvijek biti ispred želja klijenata“, izjavio je voditelj poslovnice u Cazinu Jasmin Muhamedagić.

U narednom periodu, pored najavljenog širenja poslovne mreže, sve poslovne jedinice Banke će kroz adaptaciju dobiti prepoznatljiv izgled.

ASA Banka je vodeća domaća banka u privatnom vlasništvu nastala kao spoj poduzetništva i višegodišnje tradicije bankarstva. Naša snaga temelji se na domaćem kapitalu, a sa aktivom  od blizu 500 miliona KM i značajnim kreditnim portfoliem namjenjenim pravnim i fizičkim licima, ASA Banka nastoji biti oslonac razvoja privrede u BiH i unapređenja životnog standarda stanovništva.   Trenutno zapošljava preko 200 uposlenika u poslovnicima širom BiH.  Kroz BH mrežu bankomata, koja je treća po veličini mreža u BiH, naši klijenti imaju mogućnost podizanja novca na više od 150 bankomata BH Mreže, i to bez naknade.