Roditelji nestalog Davida daju 100.000 KM za informaciju o sinu

Banjalučka policija nastavila je potragu za 21-godišnjim Davidom Dragičevićem, kojem se od 17. marta gubi svaki trag.

Davidovi roditelji oglasili su se putem Facebooka, ponudivši nagradu od čak 100.000 KM onome ko otkrije gdje im se nalazi sin.

"Mi, roditelji Davida Dragičevića, želimo podijeliti naše sumnje. David je to veče drugu poslao poruku da - ako mu se to veče nešto desi - kriv je F. Ć. Policija ga je ispitala i prošao je. Međutim, mi, roditelji, smatramo da naše dijete nije to napisalo iz čista mira. Nešto se desilo, David nije odlutao! Ko nam dostavi informaciju gdje je David, dobit će nagradu od 100.000 KM", piše u Facebook statusu.

Podsjetimo, David je posljednji put viđen 17. marta, kada je otišao iz porodične kuće u banjalučkoj ulici Franca Šuberta. Nestanak Dragičevića policiji je prijavljen narednog dana, od kada se vrši potraga i provjeravaju sve informacije pristigle u policiju, kako bi se što prije pronašao mladić.

Kada je posljednji put viđen, na sebi je imao crnu jaknu, tamnoplave farmerke i smeđe cipele.  Otac nestalog mladića apeluje na sugrađane, ukoliko imaju neke informacije, da se jave na broj telefona 065/240-031.