Salihamidžić nije birao riječi nakon sinoćnjeg kiksa

Home

Salihamidžić nije birao riječi nakon sinoćnjeg kiksa

Fudbaleri Bayerna sinoć su još jednom pokazali da se ne nalaze u najboljoj formi ove sezone i da nešto u njihovoj ekipi nije u redu. Nakon nedavnog poraza u gostima kod Hoffenheima, sinoć su Bavarci odigrali samo 2:2 na domaćem terenu protiv Wolfsburga, a te utakmice su u proteklim sezonama bez problema rješavali u svoju korsit. 

Veoma ljut nakon sinoćnje utakmice bio je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić koji nije birao riječi povodom današnjeg tradicionalnog odlaska igrača i čelnika kluba na Oktoberfest.  "Bit će to usr*n dan, budite sigurni", rekao je Salihamidžić pa se osvrnuo na utakmicu: "Utakmica? Nismo igrali dobro ni u prvom poluvremenu, a vodili smo sa 2:0, a u drugom poluvremenu smo napravili mnogo grešaka. Ovo boli, izgubili smo dva boda.

Generalna proba pred duel protiv PSG-a nije prošla dobro, ali to ne mora ništa značiti. Liga prvaka je Liga prvaka. Igrači će biti motivisaniji, igrat ćemo drugačije", rekao je Hasan.  Podsjetimo, Bayern sada ima 13 bodova i nalaze se na diobi prvog mjesta sa Dortmundom, ali uz meč više.

 

(Izvor: SportSport)

 

Objavito: Sat, 09/23/2017 - 13:26

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top