Samo sedmicu poslije sahrane: Opljačkan stan Ljubiše Samardžića

Home

Samo sedmicu poslije sahrane: Opljačkan stan Ljubiše Samardžića

“Nepoznate osobe su oko 14 sati upale u stan poznatog glumca na Voždovcu. Popeli su se na terasu, razvalili vrata i ušli unutra dok u njemu nije bilo nikoga”

 

Samo sedmicu nakon sahrane dojane jugoslovenske filmografije Ljubiše Samardžića, nepoznati lopovi opljačkali su stan ovog slavnog glumca.

Kako izvještavaju srbijanski mediji, provalnici su ukrali veću svotu novca i nakita, a između ostalog i Samardžićev zlatni roleks.

Pljačka se dogodila 22. septembra, usred bijela dana. Vjeruje se da je stan bio tipovan i da su lopovi dobro znali čije stvari odnose.

 

“Nepoznate osobe su oko 14 sati upale u stan poznatog glumca na Voždovcu. Popeli su se na terasu, razvalili vrata i ušli unutra dok u njemu nije bilo nikoga. Razbojnik je to iskoristio i tom prilikom ukrao više od 6.000 eura u različitim valutama i veću količinu zlatnog nakita, kaže izvor iz istrage, prenosi Telegraf.rs.

Inspektori su po dolasku na teren obavili uviđaj i uzeli sve tragove i otiske iz stana.Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem i intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom.

Ljubiša Samardžić umro je 8. septembra u Beogradu, u 81. godini, od posljedica duge i teške bolesti.

 

(Izvor: Telegraf.rs)

 
Objavito: Wed, 09/27/2017 - 10:04

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top