SAOBRAĆAJNA NEZGODA: Kod Sokoca poginule tri 19-godišnje djevojke i 38-godišnjak

Home

SAOBRAĆAJNA NEZGODA: Kod Sokoca poginule tri 19-godišnje djevojke i 38-godišnjak


Četiri osobe su poginula u prometnoj nesreći koja se dogodila na dijelu magistralnog puta Rogatica - Podromanija, u mjestu Bjelosavljevići, općina Sokolac, rekla je Srni glasnogovornica Centra javne sigurnosti (CJS) Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Tešićeva je navela da je u nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22:00 sata, sudjelovalo putničko vozilo "golf A5" kojim je upravljala osoba čiji su inicijali A.G (38), a u vozilu su se nalazile tri 19-godišnje djevojke čiji su inicijali N.D., S.K. i M.D.

Ona je dodala da je policija po izlasku na lice mjesta djevojke pronašla van vozila. Prema njenim riječima, uzrok nesreće je neprilagođena brzina stanju i uvjetima puta. Vozilo se u momentu prometne nesreće kretalo iz pravca Rogatice prema Podromaniji.

Tešićeva je dodala da je završena prva faza očevida, a druga je u toku, nakon čega će biti poznato više detalja o ovoj teškoj prometnoj nesreći. Nastradali su po naređenju dežurnog tužitelja prevezeni u bolnicu Kasindo radi vršenja daljih radnji.

Srna neslužbeno saznaje da je, najvjerojatnije, zbog neprilagođene brzine vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u nasip nakon čega se vozilo više puta prevrnulo. Tijekom prevrtanja djevojke su ispale iz vozila, a vozač je ostao na svom mjestu.

SRNA

Objavio: Pon, 05/12/2011 - 10:59

Facebook komentari

Back to top