fbpx Sarajlija ukrao Mercedes vrijedan 70 hiljada KM, ali nije daleko dogurao!

Sarajlija ukrao Mercedes vrijedan 70 hiljada KM, ali nije daleko dogurao!

Home

Sarajlija ukrao Mercedes vrijedan 70 hiljada KM, ali nije daleko dogurao!


Četiri sata nakon prijave krađe skupocjenog vozila, policija iz Kozarske Dubice je uhapsila osumnjičenog i pronašla automobil.

Naime, Policijskoj stanici Kozarska Dubica je u srijedu u 6.05 sati prijavljeno da je u mjestu Jošik, opština Kozarska Dubica, u toku noći iz dvorišta porodične kuće ukraden Mercedes 220 C, vrijednosti 70.000 KM, vlasništvo M. K. iz Kozarske Dubice.

Preduzimanjem istražnih mjera i radnji, policijski službenici su istog dana, oko 10 sati u Kozarskoj Dubici priveli E. M. iz Sarajeva, zbog sumnje da je ukrao taj Mercedes. Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je E. M. u srijedu oko 3 sata iz dvorišta porodične kuće oštećenog, ukrao automobil, kojim je malo kasnije u mjestu Cerovljani, opština Gradiška, sletio sa ceste. Osumnjičeni je potom ostavio automobil i udaljio se sa mjesta događaja, a policija je izvršila uviđaj tokom kojeg je utvrđeno da je na vozilu nastala veća materijalna šteta, saopćili su iz PU Prijedor.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, a na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata vlasništvo Đ. B. iz Kozarske Dubice, a koje je koristio osumnjičeni te su tom prilikom pronađeni te privremeno oduzeti predmeti koji potiču iz krađe vozila.

– Po dokumentovanju i kompletiranju predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv E. M. će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa, najavili su iz policije.

 

(Izvor: bhindex)

Tagovi
Objavio: Pet, 09/06/2017 - 06:44

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top