09 Jun

Sarajlija ukrao Mercedes vrijedan 70 hiljada KM, ali nije daleko dogurao!

Četiri sata nakon prijave krađe skupocjenog vozila, policija iz Kozarske Dubice je uhapsila osumnjičenog i pronašla automobil.

Naime, Policijskoj stanici Kozarska Dubica je u srijedu u 6.05 sati prijavljeno da je u mjestu Jošik, opština Kozarska Dubica, u toku noći iz dvorišta porodične kuće ukraden Mercedes 220 C, vrijednosti 70.000 KM, vlasništvo M. K. iz Kozarske Dubice.

Preduzimanjem istražnih mjera i radnji, policijski službenici su istog dana, oko 10 sati u Kozarskoj Dubici priveli E. M. iz Sarajeva, zbog sumnje da je ukrao taj Mercedes. Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je E. M. u srijedu oko 3 sata iz dvorišta porodične kuće oštećenog, ukrao automobil, kojim je malo kasnije u mjestu Cerovljani, opština Gradiška, sletio sa ceste. Osumnjičeni je potom ostavio automobil i udaljio se sa mjesta događaja, a policija je izvršila uviđaj tokom kojeg je utvrđeno da je na vozilu nastala veća materijalna šteta, saopćili su iz PU Prijedor.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, a na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata vlasništvo Đ. B. iz Kozarske Dubice, a koje je koristio osumnjičeni te su tom prilikom pronađeni te privremeno oduzeti predmeti koji potiču iz krađe vozila.

– Po dokumentovanju i kompletiranju predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv E. M. će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa, najavili su iz policije.

 

(Izvor: bhindex)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top