SENAD ŠEPIĆ: „Kandidirat ću se za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH“

Home

SENAD ŠEPIĆ: „Kandidirat ću se za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH“


Prije Senada Šepića, kandidature za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH ranije su najavili predsjednik Stranke za BiH Amer Jerlagić i lider Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić.

Senad Šepić, koji je u Zastupnički dom Parlamenta BiH izabran kao kandidat SDA,  potvrdio je da će se kandidirati za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, a nakon informacije da će dobiti podršku nezavisnih načelnika okupljenih u "Pokretu za Evropu".

"Spreman sam preuzeti punu odgovornost i kandidirati se za bilo koju funkciju da zaustavimo ovo propadanje i promijenimo stanje u zemlji, za koje sam uvjeren da se može okrenuti u pozitivnom pravcu i u interesu svih nas koji živimo u BiH. Ovo je 2017. godina. Svijet se oko nas jako promijenio, moramo se mijenjati i mi ako želimo napredovati i razvijati se", kazao je Šepić za Klix.ba.

Podsjetimo, prije Senada Šepića, kandidature za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH ranije su potvrdili predsjednik Stranke za BiH Amer Jerlagić i lider Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić.

 

(Izvor: Klix.ba)

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 19/04/2017 - 12:01

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top