Šest sati drame u Banjoj Luci: Bivši potpukovnik hoće da se baci s balkona?

Home

Šest sati drame u Banjoj Luci: Bivši potpukovnik hoće da se baci s balkona?

Policiji je prijavljeno da muškarac namjerava da skoči sa trećeg sprata zgrade u banjalučkom naselju Obilićevo.

Nezvanično, prema istom izvoru, radi se o bivšem direktoru nedjeljnika “Reporter” i penzionisanom potpukovniku crnogorske vojske Grujici Šapiću.

Kako kažu okupljeni mještani, muškarac prijeti samoubistvom zbog porodičnih problema.

“Prije nekoliko godina se razveo od žene, uvijek je tu bilo nekih problema sada su samo kulminirali koliko sam shvatio”, kazao je jedan od mještana.

Ipak, on je nakratko bio izašao na balkon i glasno povikao:

“Ovo je moj stan! Niko me neće istjerati”, nakon čega se vratio u stan.

Nije poznato šta je mislio kada je to rekao, niti ko želi “da ga istjera iz stana”. Bivša supruga i kćerka muškarca koji prijeti samoubistvom, bile su u zgradi i vjerovatno pokušavale da ga odgovore od namjere da skoči. Njih dvije su prethodno bile ispred zgrade, ali im policija nije dozvoljavala da uđu. Na mjestu događaja su, osim pripadnika policije, i vatrogasci koji su došli sa specijalnim jastukom za spasavanje.

Situacija oko zgrade u Ulici cara Lazara 14 koja se nalazi odmah poslije Gradskog mosta s desne strane podsjeća na scene koje koje smo mogli vidjeti u filmovima. Policija je okružila zgradu sa svih strana. Sa bočne strane zgrade su kola hitne pomoći i vatrogasci. Muškarac srednjih godina se najprije bio zaključao u stan, zabarakadirao sve ulaze i nije dopuštao nikom da uđe. Cijela ova situacija traje oko šest sati.

 

(Izvor: Nezavisne)

Tagovi
Objavito: Pet, 08/25/2017 - 19:59

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top