Signali koji odaju da je zaljubljen u tebe: Ovako ćeš prepoznati da li mu je stalo

Home

Signali koji odaju da je zaljubljen u tebe: Ovako ćeš prepoznati da li mu je stalo


Zaljubljivanje je divna stvar koju svi dožive u nekom trenutku. Međutim, kada je riječ o muškarcima i zaljubljivanju i zaljubljenosti, cijela situacija može biti pomalo zbunjujuća.

Oni često “šalju” signale koje je, u velikom broju slučajeva, prilično teško rastumačiti. Ipak, pogledajte neke od sigurnih znakova koji pokazuju da je muškarac zaljubljen.

Voli da provodi vrijeme s tobom

Umjesto da izlazi sa drugovima, da li želi da provodi vrijeme s tobom? Umjesto upražnjavanja nekog od njegovih omiljenih hobija, da li je odlučio da provede vrijeme s tobom upražnjavajući tvoj hobi? Da li ti stalno govori kako voli da provodi vrijeme s tobom? Navedene i slične situacije siguran su znak da je zaljubljen u tebe.

Provodi dosta vremena u razgovoru s tobom

Muškarci ne vole da “razgovaraju o svemu” kada su uznemireni. Neki od njih ne vole da pričaju uopšte. Međutim, kada “nađu” ženu sa kojom uživaju u vremenu provedenom zajedno, oni se obično otvaraju i pričaju o skoro svemu. Štaviše, takvi razgovori mogu potrajati prilično dugo. Ako se on tako ponaša kada je s tobom, ako ti priča o stvarima koje mu predstavljaju problem, to znači da ti vjeruje. Samim tim, zaljubljen je u tebe.

Ne ponaša se kao da te kontroliše

Kada se muškarac ponaša kao da te kontroliše, to nije ljubav. To je opsesija. S druge strane, ako se on ponaša kao da te ne kontroliše i kaže ti da se slaže sa svime što radiš (osim izlazaka sa drugim muškarcima) to znači da cijeni tebe i tvoju slobodu. Samim tim, želi da budeš do njegovog svijeta i zaljubljen je u tebe.

Vjeruje ti

Ukoliko si se uverila da ti on vjeruje, to je apsolutno odlično. Pojverenje je veoma bitna stvar u svakoj vezi, čak i na njenom samom početku. Ako vjerujete jedno drugom, to je znak da ste već i više nego “zagrijani” za vezu. Naravno, to je i jedan od sigurnih znakova da je on zaljubljen u tebe, ali i ti u njega.

Kaže ti da te voli

Većina muškaraca neće reći ženi da je voli ako to zaista ne misli. Ako ti kaže da te voli i da s tobom želi provesti što više vremena, to onda nije znak da je zaljubljen – on je “prešao” u novu dimenziju osjećanja prema tebi i ti si mu veoma, veoma važna. Ako je rekao da te voli, zaista je to i mislio.

 

(Izvor: portalusa.info/Cazin.NET)

Tagovi
Objavio: Čet, 28/09/2017 - 12:06

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top