Skinula je 57 kilograma zahvaljujući ovom malom triku

Home

Skinula je 57 kilograma zahvaljujući ovom malom triku


PRIJE je imala 150 kilograma, danas je točno 57 kilograma lakša, a sve zahvaljujući triku zbog kojeg neće odustati prije nego što dođe do konačnog cilja. 

Ovo je još jedna priča o uspjehu, o ženi koja se zainatila i konačno skinula kilograme koji su je toliko mučili. No, umjesto klasične priče i zlatnih savjeta o pravilnoj prehrani, danas vam donosimo nešto puno jednostavnije. 

"Mislim da danas svatko tko želi doći do pravih informacija može pronaći nešto što će ga motivirati da smršavi, ali ja vam danas neću pričati o tome što trebate i koliko se trebati truditi da biste vidjeli rezultate. Danas ću vam pisati o nečemu toliko jednostavnom što je meni pomoglo da od siječnja prošle godine do danas skinem više od 50 kilograma. I to zato što me svakodnevno podsjećalo da ne odustanem, čak ni onda kad mi je bilo najteže", započela je svoju priču Fanny, koja bez problema priznaje da je u tom periodu proživljavala svakakve dane. Bilo je tu euforije, ali i dana kad se htjela samo umotati u krevet i jesti da se utješi. Bilo je i dana kad je pomišljala da se više nikada u životu ne želi probuditi u 4 ujutro da bi vježbala, jer upravo to čini već mjesecima.  

Looking back at my old self like ?.... I can't tell you how to do it I can just simply say DO IT. No one is going to hold your hand through this, no one is going to make sure you're up every morning for the gym or monitor your food.. that's 100% your responsibility. Make yourself proud. Be your own motivation. Don't depend on anyone for your happiness. Take care of your life and your life will take care of you, I promise. After pic PC @heyitskathy • • • • #weightloss #transformation #transformationtuesday #Foodie #lowcarb #Food #Diet #exercise #blogger #fitspo #fitspiration #effyourbeautystandards #Fatloss #Crossfit #ChicksWhoLift #Gymrat #GymLife #GymMeme #SelfCare #Fitfam #beforeandafterweightloss #beforeandafter

A post shared by ƒЯᗩnnYᏰᗩᏰᎥᎥ (@isfrannyfityet) on

"Ne biste vjerovali, meni je najviše pomogla moja budilica, moj screen saver s vlastitom slikom kad sam bila u svojoj najdebljoj fazi. Ta debljina meni je najjači okidač, najbolja motivacija da se dignem u 4 ujutro i bacim se na vježbu i zdrav život, samo da više nikada u životu ne budem takva".

Tražite li najbolju motivaciju, kao što vidite, to može biti upravo vaša slika u najdebljoj fazi.  

Tagovi
Objavio: Pon, 04/09/2017 - 20:35

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top