Home

Slovenac Andrej Laharnah preko Ambasade u Srbiji želi spasiti suprugu Mirelu Lapanović iz rijaliti šoua „Parovi“

11 May

Slovenac Andrej Laharnah preko Ambasade u Srbiji želi spasiti suprugu Mirelu Lapanović iz rijaliti šoua „Parovi“

"Ja ne želim da ona tamo više boravi, jer je sramota da bude dio šou programa koji toleriše i pokušava da zataška silovanje", izjavio je Andrej Laharnah.

Andrej Laharnah, suprug Mirele Lapanović, učesnice „Parova”, rijaliti programa koji se emitira na srbijanskoj Televiziji Happy, odlučio je da svim silama pokuša spasiti svoju ženu, nakon što je posumnjao da ju je silovao drugi učesnik Milutin Radosavljević Mili.

Osim što prikuplja dokaze na osnovu kojih bi mogao da podigne tužbu protiv Milija za navodno silovanje, on uz pomoć slovenačke ambasade u Beogradu pokušava da je izvede iz rijaliti šoua TV „Happy”.

- Kontaktirao sam sa ambasadom i uputio im molbu telefonskim putem da mi pomognu da svoju suprugu, koja je državljanka Slovenije, izvučem iz „Parova”. Ja ne želim da ona tamo više boravi, jer je sramota da bude dio šou programa koji toleriše i pokušava da zataška silovanje. Mislim da sam ne bih uspio da je izvedem odande, pa sam zato potražio pomoć.

Čak i da ponudim 20.000 eura, koliko je potrebno po ugovoru platiti za svojevoljni izlazak iz rijalitija, “Happy” to ne bi dozvolio, jer im moja žena sada diže gledanost. Nadam se da će ambasada pomoći. Rekli su mi da su upoznati sa slučajem, jer su ih i drugi ljudi zvali i molili da reaguju. Ja sada čekam njihov odgovor, rade na Mirelinom slučaju. Prvenstveno želim da je izvuku iz onog pakla, a potom i da reaguju povodom toga što njihov državljanin proživljava torturu i nad njim se vrši krivično djelo u rijaliti programu – izjavio je Andrej Laharnah za srbijanske medije.

On dodaje i da je morao da se odluči na ovaj potez jer već danima ne može da stupi u kontakt sa svojom ženom.

- Mirelu ne mogu da dobijem danima. Kažu mi iz produkcije da se privatni pozivi obavljaju na 15 dana. Ja mislim da produkcija sada hoće da je okrene protiv mene. Plašim se da će je nagovoriti da ostane u rijalitiju, a da ja sve izmišljam - kaže Mirelin muž.

Dok Andrej čini sve da zadovolji pravdu, nadležni organi u sferi medija „ni prstom da maknu” povodom afere „silovanje u ‚Parovima‘”. Regulatorno tijelo za elektronske medije nije odgovorilo na novinarska pitanja u vezi sa ovim slučajem.

 

(Izvor: Slobodna-bosna.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top