Slučaj koji je uzdrmao Balkan: Mom sinu su ukrali organe, ostala je samo lobanja

Home

Slučaj koji je uzdrmao Balkan: Mom sinu su ukrali organe, ostala je samo lobanja


Ne znam šta se s mojim sinom desilo, možda se ubio, ali moguće je i da je ubijen, da su mu izvađeni organi.

Nemam drugačije objašnjenje što nema ostatka tijela - kaže Miomira Božilović, majka Branka Božilovića (39), čija je lobanja otkrivena 16. marta u dvorištu psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici, piše Kurir.

 

Otišao sam iz bolnice

Božilović je posljednji put viđen 26. oktobra prošle godine, kada ga je Miomira dovela u psihijatrijsku bolnicu na liječenje od alkoholizma.

Sumnjalo se da je pronađena lobanja dio njegovog skeleta, što je potvrdilo vještačenje.

miomir-bozilovic

- Tog 26. oktobra sam ga vodila kod hirurga jer je pijan posjekao ruku, a odatle u Zavod za mentalno zdravlje. Odvela sam ga do ulaza u bolnicu, ali sebe krivim što nisam ušla unutra. Sjećam se da mi je pri ulasku rekao: „Ajd, majko, vidimo se ujutro.“ To su mu bile posljednje reči - kaže ožalošćena žena.

 

Odnijela pidžamu

Brankova lobanja pronađena je u dvorištu psihijatrijske bolnice. Miomira je sljedećeg jutra odnijela sinu pidžamu, ali u bolnici su joj kazali da ga nisu primili.

- Rečeno mi je da je neki ljekar kazao da nema potrebe za njegovim liječenjem i da je pušten, te da niko ne zna gdje je - kaže Miomira.

Ističe da joj je teško što ne zna šta se desilo s njenim sinom.

psihijatrijska-klinika

- Mnogo me boli što nema ostatka tijela da ga dostojanstveno sahranim. Nadam se da će uskoro započeti potraga i da će naći njegove kosti - kazala je Brankova majka.

 

Želio da se liječi zbog djece

Miomira kaže da je Branko imao ozbiljnu namjeru da se izliječi.

- Bilo mu je teško, dva puta ranije je liječen od alkoholizma u psihijatrijskoj bolnici. Kazao mi je da mu je žao što ga izdržavam i što plaćam alimentaciju njegovoj djeci. Naime, bio je razveden, imao je dvoje mališana od dvije i tri godine - rekla je Miomira.

 

 

(Izvor: Avaz.ba)

 

Tagovi
Objavio: Ned, 09/04/2017 - 09:35

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top