Smiljana Srnec, osumnjičena za ubistvo sestre, privedena na ispitivanje

Glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić potvrdio je da je stigao nalaz obdukcije ženskog tijela nađenog u subotu u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu, i rekao da je obdukcijom utvrđen uzrok smrti i činjenice važne za istragu. Osumnjičena sestra u srijedu ujutro privedena je na ispitivanje.

 Državni odvjetnik novinarima koji se nalaze ispred uskoro će dati izjavu.

Podsjetimo, osumnjičena 45-godišnja Smiljana Srnec je od subote, 16. veljače u pritvoru u međimurskoj Policijskoj upravi zbog osnovane sumnje da je počinila ubojstvo. Policija je tada objavila kako postoji sumnja da je nađeno tijelo njezine sestre Jasmine Dominić, koja se kao nestala vodila od 2005., a nije viđena od 2000.

U Palovec je u utorak stigla i majka Smiljane i pokojne Jasmine koja živi u Njemačkoj, prenosi N1.

Sprovod Jasmine Dominić bit će održan u srijedu u 15 sati na mjesnom groblju u Palovcu, navodi se na osmrtnici koja je stavljena na ulazu u dvorište obiteljske kuće u kojoj živi obitelj Smiljane Srnec.

Podsjetimo, Jasmina je nestala još 2000. godine, a policija je potvrdila da je njezin nestanak 16. kolovoza 2005. godine prijavila njezina majka, koja je i tada živjela i radila u Njemačkoj. Otac je umro 2013. godine.

Tijelo Jasmine Dominić nestale, dakle, prije 19 godina pronađeno je ove subote u zamrzivaču obiteljske kuće u inače mirnom i pomalo zatvorenom međimurskom selu Palovcu, a za zločin osumnjičena je njezina sestru Smiljanu Srnec. Pretpostavlja se kako je 45-godišnja Smiljana sa svojom obitelji gotovo 20 godina živjela u kući u kojoj je u zamrzivaču držala leš vlastite sestre.

Image