Sonja: Lukas će platiti da me ubiju, ne znate vi njega, spreman je na sve

Home

Sonja: Lukas će platiti da me ubiju, ne znate vi njega, spreman je na sve

Žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović tvrdi da je folk pjevač spreman da je ubije! I dalje aktuelna supruga folkera ispričala je u policiji da se plaši za svoj život poslije incidenta koji su imali u subotu poslije podne u njenom stanu na Bežanijskoj kosi.

Na ivici suza

- Sonja je poslije okršaja sa Lukasom sama otišla u policijsku stanicu. Tamo je ispričala da se plaši za svoj život i zahtijevala da pjevač dobije što dužu zabranu prilaska. Rekla je doslovice: ''Taj čovjek će me ubiti. On je spreman na sve. Ne bi me iznenadilo da unajmi plaćenog ubicu i završi sa mnom - priča izvor iz policije.

On dodaje da je ova Sonjina izjava u značajnoj mjeri uticala na to da Lukas dobije čak 18 mjeseci zabrane prilaska.

- Policiji je kazala da ju je suprug šutnuo u nogu i odgurnuo u predjelu lica. Djelovala je veoma uznemireno i pričala je na ivici suza. Ipak, njena izjava da strahuje za svoj život je najviše uticala na to da sudija donese kaznu od godinu i po dana zabrane prilaska i tri godine uslovno. Posebno kada se ima u vidu da Sonji nisu nanešene teže povrede - piše Informer.

Hoće da me uništi

S druge strane, Lukas je izjavio da svoju ženu nije ni takao, ali i iznio šokantne tvrdnje da mu je nabijala rogove tokom braka.

- Sonja je kurvetina, laže da sam je tukao, samo sam je odgurnuo nogom da bih mogao da izađem iz stana. Ovo je sve smislila jer hoće da me vidi iza rešetaka. Hoće da me uništi! Ona je zlo kakvo svijet nije vidio - ispričao je pjevač u jednom dahu.


(Izvor: Avaz)

Objavito: Tue, 09/05/2017 - 21:15

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top