Home

Sonja prvi put progovorila o razvodu od Lukasa, i žestoko potkačila Acu!

01 Sep

Sonja prvi put progovorila o razvodu od Lukasa, i žestoko potkačila Acu!

Nakon silnih spekulacija o razlozima za razvod, konačno se oglasila i Sonja Vukasnović, koja je po prvi put ispričala zbog čega se razvela od Ace Lukasa.

Sonja kaže da zbog ćerke Viktorije nastoji da sa Acom ostane u dobrim odnosima. Zbog ogromne ljubavi koju osjećamo prema Viktoriji, radim na tome da sa Acom održim prijateljski odnos.

-Učim se da se izdignem iznad situacije. Ja sam zbog svoje kćerke na to spremna. Uvijek će nas vezivati emocije i to je normalno jer imamo Viktoriju. O pomirenju nema riječi - rekla je Sonja i potom objasnila šta je, u stvari, dovelo do razvoda. Moj bivši muž je, nažalost, okružen raznim ljudima. Estrada je polje velikog zla i nezadovoljstva i koliko god ti ljudi bili važni, njihov nastup na bini traje 45 minuta.

Treba da budeš čovek pre nego što se popneš na tu binu, ali i kada siđeš. Zavolela sam ga kao muškarca, jer se trudio i udvarao mi se kao nijedan do tada. Ali, javna ličnost traži da ima fana i u kući, što ja nisam i ne mogu toliko da se izopačim - objasnila je Sonja Vuksanović.

 

(Izvor:Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top