fbpx SPASIMO MIJU: Kupite kupon od 5 KM i pomozite u prikupljanju sredstava za djevojčicu iz Cazina

SPASIMO MIJU: Kupite kupon od 5 KM i pomozite u prikupljanju sredstava za djevojčicu iz Cazina

Home

SPASIMO MIJU: Kupite kupon od 5 KM i pomozite u prikupljanju sredstava za djevojčicu iz Cazina


U akciju pomoći djevojčici Miji iz Cazina svakim danom uključuje se sve više humanih ljudi, i ne samo iz našeg grada već i šire.

Svjesni smo da zajedno, ujedinjeni, složni i humani, kao što smo uvijek bili u ovakvim situacijama, možemo učiniti mnogo više nego individualno.

(FOTO) SPASIMO TEK NASTALI ŽIVOT: Malena Mia iz Cazina treba našu pomoć

U dogovoru i s potpisanim ugovorom s roditeljima djevojčice Renatom i Jasminom Mujadžićem, humanitarna akcija pokrenuta je i na portalu ekupon.ba.

S obzirom da ovaj portal broji oko 70.000 korisnika i pretplatnika, i ovim putem se uveliko može pomoći malenoj djevojčici u prikupljanju potrebnih sredstava za liječenje.

Sinoć u ponoć krenula je ponuda u kojoj svi korisnici ekupon.ba mogu kupiti kupon u iznosu od 5 KM za učestvovanje u navedenoj humanitarnoj akciji.

Važno je napomenuti da se eKupon d.o.o. u potpunosti odriče bilo kakve provizije i akcija je isključivo humanitarnog karaktera!

Kupovinom kupona od 5 KM možete pomoći u prikupljanju sredstava za petomjesečnu Miju koja boluje od teškog oboljenja mozga - mikrocefalije i kojoj je vaša pomoć prijeko potrebna, a to možete uraditi OVDJE.

Svjesni hitnosti i ozbiljnosti stanja u kojem se Mija nalazi, portal Cazin.NET vas poziva da i na ovaj način pomognemo da zajedno spasimo jedan mali, nevini život!(M. Selimović/Cazin.NET)
Topic
Objavio: Sat, 14/01/2017 - 13:00

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top