Spremni za treće dijete: Kim i Kanye unajmili surogat majku

Home

Spremni za treće dijete: Kim i Kanye unajmili surogat majku

Kim Kardashian i Kanye West potpisali su ugovor sa surogat majkom koja će roditi njihovo treće dijete, piše američki TMZ. 

Reality zvijezda rodila je dvoje djece, kćer North (4) i jednoipogodišnjeg sina Sainta, ali su joj doktori rekli da ne bi bilo sigurno da ponovno rodi. Kim ima stanje zvano placenta accreta, što znači da posteljica abnormalno sraste sa stijenkom maternice.

- Doktor mi je morao strugati posteljicu nakon prvog poroda. Bilo je strašno bolno i užasno iskustvo - rekla je Kim.

Surogat majka u 10 mjeseci dobit će ukupno 45.000 dolara, tačnije svaki mjesec dobivat će 4500 dolara, a ako rodi blizance ili trojke, za svako dodatno dijete platit će joj 4000 dolara.

Ako  bude imala zdravstvenih problema nakon što rodi dijete, dobit će još 4000 dolara. Kim i Kanye našli su ženu preko agencije, kojoj će platiti 68.850 dolara za njihove usluge posredništva.

Za vrijeme trudnoće, surogat majka ne smije pušiti, piti alkohol niti se drogirati, a na dan smije popiti samo jedno kofeinsko piće.

Ne smije ići u saune ili vruće kupke, farbati kosu, jesti sirovu ribu, niti imati bilo kakve veze s mačjim izmetom. Tri sedmice nakon oplodnje ne smije imati seksualne odnose. 

Kim je više puta izjavila kako želi proširiti obitelj, a brutalna oružana pljačka koju je doživjela prošle godine u Parizu samo je učvrstila njenu želju za još djece.

 

(Izvor: Avaz.ba)

Objavito: Wed, 06/21/2017 - 20:16

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top