Home

Šta se događa: Imate li problema s Facebookom?

17 May

Šta se događa: Imate li problema s Facebookom?

Širom svijeta rano jutros zabilježeni su problemi sa otvaranjem miliona Facebook stranica, a problem se prikazivao tako što se nisu vidjeli postovi iz prethodnih dana, ali i mjeseci. Jednostavno, korisnik na svojoj stranici nije vidio ništa.

Međutim, poslije nekoliko sati sve se vratilo u normalu tako da je ova društvena mreža dostupna korisnicima i sve radi uobičajeno.

Podsjetimo, u svijetu je jutros zavladala panika pogotovo poslije navodnih objava na ovoj društvenoj mreži da će Facebook pooštriti kriterijume oglašavanja i postovanja. Problem je posebno izražen na biznis stranicama.

Osim u BiH i regiji, stranice su jutros pale u Italiji, Finskoj, Ukrajini, Rusiji, Grčkoj, Španiji, Južnoj Africi, barem tako tvrde korisnici iz tih zemalja koji napominju da Facebook vide na mobilnom, ali ne i na računaru.

Mnogi privatni korisnici uplašili su se poslije prošlonedjeljne objave da će Facebook brisati fotografije i postove jer navodno više nema mjesta na toj društvenoj mreži?!

Podsjetimo, i na društvenoj mreži Instagram sinoć je bilo velikih problema širom svijeta, kada se sumnjalo da je posredi novi globalni cyber-napad.

(Izvor: Kurir)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top