Home

STIŽE NAM TEATARSKA KOMEDIJA GODINE: "Sjajni momci" ovog ljeta na Bazenima "Kula" Cazin

23 Jun

STIŽE NAM TEATARSKA KOMEDIJA GODINE: "Sjajni momci" ovog ljeta na Bazenima "Kula" Cazin

Popularna glumačka trojka iz serije "Lud, zbunjen, normalan" ušla je u novi teatarski poduhvat.

Regionalno popularni trio kojeg čine Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović sa malih ekrana sele se na daske koje život znače. Ovu sjajnu glumačku postavu gledamo u komediji „Sjajni momci“, uz koju ćemo se svi dobro zabaviti i nasmijati.

Ove godine na turneji širom Bosne i Hercegovine "Sjajni momci" bit će izvedeni u velikom broju gradova, a teatarsku komediju godine uskoro ćemo moći gledati i u Cazinu, na bazenima "Kula", i to u srijedu, 26.07.2017. godine s početkom u 20 sati.

Cijena ulaznice: 20 KM.


Sinopsis

Predstava „Sjajni momci“ je rađena po tekstu Neila Simona, u originalu „Sunshine Boys“, a govori o dva penzionisana komičara, Hariju i Aliju.Na poziv Zlatana (Harijevog sestrića), Hari i Ali dobivaju priliku da učestvuju u TV emisiji, posvećenoj komediji od antike do danas. Njihov zadatak je da odigraju svoj skeč „Kod doktora“ kojeg su zajedno igrali decenijama. Međutim, problem je što su Hari i Ali prekinuli sve odnose prije dvanaest godina. Na nagovor Zlatana, dva slavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč. Uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup se pretvara u komični fijasko furiozo.

 

 

(Cazin.NET)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top