Stravično ubistvo: Ženu jastukom zadavila tri godine mlađa sestra

asd
Kosovska policija saopštila je da je uzrok smrti žene (33) iz sela Vragolija kod Kosova Polja davljenje, za koje je osumnjičena njena tri godine mlađa sestra.

– Prema prvobitnim sumnjama iz ovog događaja, sumnja se da je žrtvu života lišila njena sestra, koja je po nalogu pritvorskog tužioca upućena u zatvor i protiv nje će u zakonskom roku biti preduzete potrebne mjere. Dok je beživotno tijelo poslano na Institut za sudsku medicinu u Prištini – saopštilo je Osnovno tužilaštvo u Prištini.

Izvori policije navode da su u porodici u kojoj se dogodila tragedija poznati slučajevi mentalnih oboljenja. Kosovska policija u saopštenju navodi da se prema prvim informacijama, radi o nasilnoj smrti žrtve ženskog spola.

– Oko 12 sati dobili smo informaciju o sumnjivoj smrti u selu Vragolija u Kosovu Polju. Policija i ljekari su izašli na lice mjesta gde su utvrdili smrt 33-godišnje žene – saopštila je policija.

Prema izvorima kosovskih medija, navodno je sestra 33-godišnjakinju zadavila jastukom na spavanju.

– Na osnovu početnih informacija elementi ukazuju na nasilnu smrt. Policija pažljivo istražuje slučaj i preduzima istražne i forenzičke radnje radi potpunog razjašnjenja slučaja, javlja Kurir.