Tanja Savic: Otjeraj Viki, dovedi mene

Home

Tanja Savic: Otjeraj Viki, dovedi mene

Tanja Savić bila bi najsretnija kada bi je Saša Popović pozvao da bude član žirija u „Zvezdama Granda“. Ali to se sigurno neće desiti... bar ne u skorije vrijeme.

Pjevačici se osladilo u ocjenjivačkom žiriju kada je jednom bila gost u „Grandovim zvezdicama“. Mišljenja je kako su njeni komentari u toj emisiji bili najupečatljiviji i da se dugo o njima pričalo. Smatra da je puno mjerodavnija od nekih drugih pjevačica da komentira pjevanje mladih pjevača.

Donedavno je bila sigurna da će je Popović angažirati za žiri u novoj sezoni. To se svakako nije desilo niti mu je padalo na pamet da ona sjedne na mjesto nekog od stare, već uhodane ekipe.

Tanja je nedavno u jednom frizerskom salonu, nakon što ju je jedna od žena pitala zašto nije u nekom od žirija, rekla kako bi bila puno korisnija da je ona na mjestu na kojem sjedi Violeta Viki Miljković.

Istina, kazala je Tanja, Viki joj je jako draga, nema ništa protiv nje, na svojim nastupima pjeva njene pjesme... ali vjeruje da bi njeno pojavljivanje u tom žiriju bilo osvježavajuće i da bi se tu bolje snašla nego Miljković.

-Kada bi samo Saša rekao da dođem u jednu emisiju vidjeli bi svi kakav bi napravila haos sa svojim komentarima – ubijeđena je Savić.

 

(expressmag.ba)

Objavito: Čet, 10/05/2017 - 08:00

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top