TEFERIČ SKOKOVI, hiljade Krajišnika teferičilo do kasnih sati (FOTO)

Home

TEFERIČ SKOKOVI, hiljade Krajišnika teferičilo do kasnih sati (FOTO)


Da se Krajišnici znaju lijepo družiti i dobro zabaviti pokazao je 3. po redu teferič Skokovi 2017 gdje se okupio veliki broj mještana Skokova, ali i drugih Cazinjana, kao i naših sugrađana iz dijaspore.

Program je počeo od 15 h na igralištu Osnovne škole Skokovi. Voditelj programa bio je Suad Begić, a Grad Cazin je imao također predstavnika, gdje se kratko ispred gradonačelnika Ogreševića prisutnima obratio savjetnik Jusuf Bajrektarević. Redom su nastupali poznati krajiški izvođači, Hako Obić, Samira Suljić, Zlatan Tepić, Asmir Hašić, Deni Hadžić, a zvijezda teferiča bio je Rifat Tepić koji je po običaju digao prisutne na noge.

Između ostalog bogatog sadržaja organizovana je i tombola, gdje je glavna nagrada bilo jedno živo jagnje.

    - "Treći po redu teferič Skokovi 2017. protekao je iznad svih naših očekivanja, kada je u pitanju posjeta, organizacija te programski sadržaj, gdje slobodno možemo reći da je ovo do sada jedan od najboljih teferiča", rekao nam je glavni organizator Denis Tahirović.

Cazin.NET je medijski popratio ovaj događaj te vam u prilogu fotogalerije prenosimo u fotografijama atmosferu sa Skokova.

Cazin.NET

 

 
Tagovi
Topic
Objavio: Pon, 14/08/2017 - 21:18

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top