Teška prometna nesreća na Krku: Dvoje poginulih, troje ozlijeđenih. Auto se zapalio

.
SINOĆ oko 23 sata na cesti DC102 na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila riječkih registarskih oznaka.

U toj prometnoj nesreći u jednom vozilu smrtno su stradale dvije osobe, nakon što je nakon sudara izbio požar.

U drugom automobilu tri su osobe zadobile ozljede.

Očevid, kojim je rukovodila državna odvjetnica iz Rijeke, počeo je oko 1 sat ujutro, a tijekom jutra trebali bi se znati detalji.

Poginuli 22-godišnjak i suvozač

Prometnu nesreću izazvao je vozač Fiat Stila riječkih registarskih oznaka koji je iz još neutvrđenih okolnosti u jednom trenutku prešao u suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s automobilom marke VW Scirocco kojim je upravljao 22-godišnjak.

Prilikom sudara Stilo se odmah zapalio i u njemu su smrtno stradali vozač i suvozač, dok je jedan putnik iz tog vozila teško ozlijeđen i prebačen u riječki KBC. U bolnici su i vozač i suvozač iz Scirocca, također s teškim ozljedama.

Ovo je druga prometna nesreća u zadnja dva dana, a u kojoj je živote izgubilo više osoba. Jučer ujutro je na autocesti A1 došlo do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile četiri osobe, a petero ih je ozlijeđeno.