Traumatično djetinjstvo popularne pjevačice: Otac je tukao njenu majku i bio s drugom dok je rađala

Home

Traumatično djetinjstvo popularne pjevačice: Otac je tukao njenu majku i bio s drugom dok je rađala

Marija Šerifović jedna je od najvećih zvijezda u Srbiji, a mnogi kažu da je najbolji vokal na njihovoj sceni. 

Otkako je 2007. godine pobijedila na Eurosongu, ima fanove širom regije i svijeta, a na njenom putu do slave najveća podrška joj je bila njena majka Verica Šerifović, poznata srbijanska pjevačica narodne muzike.

Marija je odrasla u Kragujevcu s roditeljima, a njena majka se za njezinog oca Rajka udala kad joj je bilo 18 godina. 

Verica Šerifović u jednom je intervjuu priznala da je njen život s Marijinim ocem bio pravi pakao, budući da je on bio alkoholičar i kockar koji ju je maltretirao.

Rajko Šerifović bio je bubnjar u jednom lokalnom bendu i boem, poznat po brojnim ljubavnim avanturama. 

Verica je priznala da je bio s drugom ženom dok je ona rađala Mariju, te se iz te veze, devet mjeseci nakon Marije, rodio njezin polubrat Danijel.

-Rekli su mi da postoji neko dijete i žena koja mog muža tuži za utvrđivanje očinstva. Odlučila sam otići i vidjeti dijete te razgovarati sa ženom. Kada sam vidjela dječaka, odmah sam znala da je to sin moga muža, jer je bio isti on-rekla je Verica u jednom intervjuu i potvrdila da ju je muž maltretirao psihički, verbalno, ali i fizički.

-Naš razvod je bio najtužniji u historiji razvoda. Rajko je kockao i imao dug od 1000 tadašnjih maraka. Tražio je od mene novac, a ja sam mu rekla da ću mu dati dvostruko ako potpiše sporazumni razvod. Pristao je. Potpisao je razvod i ja sam mu dala dvije hiljade  maraka - rekla je Verica koja se nakon razvoda potpuno posvetila kćeri i njenoj muzičkoj karijeri.

 

(Izvor: Avaz)

Objavito: Wed, 09/20/2017 - 13:25

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top