Tužilaštvo traži pritvor do 30 dana: Zoran Marjanović uhapšen zbog ubistva supruge, brani se šutnjom i ponavlja samo dvije riječi

Home

Tužilaštvo traži pritvor do 30 dana: Zoran Marjanović uhapšen zbog ubistva supruge, brani se šutnjom i ponavlja samo dvije riječi

Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene, saznaje Kurir. 

Kako Kurir nezvanično saznaje on je prebačen u Više javno tužilaštvo i za njega je zatražen pritvor do 30 dana.

Do ponoći će biti prevezen u CZ. Prema prvim saznanjima brani se šutnjom, nervozan je i konstantno doziva kćerkicu i ponavlja "moja Jana, moja Jana".

U toku je razgovor sa nekoliko inspektora koji su mu donijeli fotografiju pokojne supruge. Podsjetimo, više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pjevačica Jelena Marjanović, a večeras je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran.

On je juče napustio rijaliti "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je jučer navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad kćerkom Janom (6).

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je večeras uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo "hapšenje namješteno"..

 

(Izvor: Avaz.ba)
 

Objavito: Sat, 09/16/2017 - 07:44

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top