fbpx Ubio bivšu ženu na isti način kako je ubijena njegova sestra (FOTO)

Ubio bivšu ženu na isti način kako je ubijena njegova sestra (FOTO)

Home

Ubio bivšu ženu na isti način kako je ubijena njegova sestra (FOTO)


Danijela Handu (22) iz Urovice u Srbiji brutalno je, naočigled prolaznika, nožem ubijena preksinoć u centru sela. Nju je, pred njenim maloljetnim bratom, bivši suprug Denis Gačić (28) prvo oborio na zemlju, a zatim na nju potegao nož i više puta je isjekao po licu, čelu, sljepoočnicama da bi je na kraju nanio smrtonosni ubod u vrat.

Image removed.

Nesretna žena je u aprilu ove godine napustila muža i sa dvojicom sinova od pet i tri godine se vratila kod roditelja, koji kažu da Danijela više nije mogla da trpi stalne batine i prijetnje.

"Sestra i ja pošli smo do prodavnice, kad se iz svog sokaka pojavio Denis, zviznuo za nama i vratio se nazad. Odmah sam rekao sestri da nešto smjera, ali ona nije htjela da se vratimo kući. Ubrzo nas je stigao i rekao mi da se udaljim jer hoće da priča sa njom. Nisam htio, ali me je Danijela zamolila da se odmaknem. U trenutku sam vidio kako je Denis obuhvatio sa obje ruke, oborio na zemlju, izvukao nož i posekao najpre po sljepoočnici. Ona je vrisnula, vidjeo sam kad je krv šiknula, drugi put je posekao po čelu i onda po vratu. Više se nije čula… Otrčao sam do prodavnice da pozovem pomoć, ali moja sestra je već bila mrtva" ,priča Danijelin brat Ljuba (13).

Image removed.

Prema riječima očevidaca, Denis je poslije ubistva pobegao, ali je ubrzo priveden.

Nesrećna žena je u lokvi krvi ostala da leži na zemlji, a ljekarska ekipa je mogla samo da konstatuje smrt.

Na ulici u centru Urovice još se vide tragovi krvi gdje je mlada žena iskrvarila.

"Kad je stigla policija, pola sela se okupilo oko nje, ali nije joj bilo spasa. Denis je bio nasilan, to su svi znali. Ona je više puta odlazila od njega" ,pričaju mještani.

Posljednji put Danijela je od Denisa pobjegla u aprilu i povela dvojicu sinova. Prije dvije sedmice pobjegla je kod babe u Bor, a neko vrijeme provela je i kod sestre u Neresnici, tvrde njeni roditelji.

"Bježala je od njega, jer joj je stalno prijetio. Moju drugu kćerku je sumnjičio da je Danijeli našla drugog muža. Prijetio joj je da će je ubiti gdje je nađe i to je i na našu nesreću i učinio. Prijavljivali smo ga više puta policiji, čak smo i tužbu pisali protiv njega, ali ništa. Ostali su nam samo njeni anđeli" ,kroz plač izgovara Danijelin otac Nikola Handu.

Danijela je ostavila za sobom troje maloljetne djece. Najstariji, sedmogodišnji sin je poslije razlaza roditelja ostao kod oca Denisa. Sad o njemu brinu Denisovi roditelji Srba Draganović i Ljiljana Negrilić.

"Strašno šta je naš sin uradio. Ne znamo šta ga je navelo na to. Tog dana je ona njega zvala telefonom i trebalo je da se vide. Po selu se pričalo da ima drugog muža. Ne znamo. Svađali su se najviše oko para, jer je ona primala socijalnu pomoć za djecu, pa je on tražio da mu da dio za najstarijeg" ,očajna je majka Ljiljana.

Osumnjičeni Gačić je više puta osuđivan zbog krađa i jednom zbog razbojništva.

Ubijena Danijela je u aprilu negotinskom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv Denisa zbog nasilja u porodici. Ona je u prijavi navela da su se posvađali oko djece i telefona i da joj je Denis tada prijetio da će je ubiti!

Negotinsko tužilaštvo je dan kasnije zatražilo od policije provjeru navoda. Izveštaj iz policije je stigao 13. juna, ali je po ocjeni tužilaštva bio nepotpun i ostalo je da se provjere još neki navodi.

Denisa su za nasilje u porodici, ali prema roditeljima, prijavljivali i otac i majka, ali su nakon toga odustajali od prijave.

Ubistvo prije 10 godina

Mještani su se sjetili i da je Danijela ubijena na gotovo isti način na koji je Denisova sestra Sonja 2007. ubijena u Beču.

"Sonja je te 2007. godine odlučila da više ne trpi zlostavljanje čovjeka za koga se udala i njegovih roditelja. Napustila je muža i djecu i pobjegla kod tetke Stanke u Pariz" ,ispričali su tada roditelji Sonje Gačić (19), koju je u Beču ubio dečko Selani Iseni iz Makedonije.

Za ubistvo je osumnjičen njen prijatelj, Selani Iseni (33), azilant makedonskog porijekla. On je poslije ubistva pobegao, ali se sutradan vratio na mjesto zločina da bi upalio sveću svojoj žrtvi!

Ubica se tu susreo sa Sonjinim poznanicima koji su došli u park iz istog razloga kao i osumnjičeni, da zapale svijeće i polože cvijeće na mjestu gde je Sonja napadnuta. On je, kada ih je ugledao, počeo da trči, ali su ga Sonjini prijatelji primijetili i potrčali za njim, ali je on uspio da im pobjegne. Oni su odmah pozvali policiju.

Nekoliko sati kasnije policijska patrola je zaustavila i uhapsila osumnjičenog. Kod njega je pronađen perorez sa sječivom od 10 centimetara kojim je ubijena Sonja Gačić.

 

(Izvor:fokus.ba)

Tagovi
Objavio: Pet, 30/06/2017 - 11:13

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top