UBOJSTVO U SENJU: Zaštitar ga izbacio iz kluba, a on se vratio s dva pištolja i počeo pucati (VIDEO)

Home

UBOJSTVO U SENJU: Zaštitar ga izbacio iz kluba, a on se vratio s dva pištolja i počeo pucati (VIDEO)


U popularnom noćnom klubu "Konoba" u Senju jutros je došlo do pucnjave. Jedna je osoba ubijena, a još dvije su ozlijeđene.

Kako javljaju lokalni mediji, 55-godišnjak je upucao 38-godišnjaka i usmrtio ga na licu mjesta. Portal lika-online piše da je ubijen T.L., vlasnik restorana iz Senjske Drage. 

U pucnjavi je ispaljeno više hitaca, pri čemu su dvije osobe starosti 26 i 27 godina lakše ranjene. Prevezene su u KBC Rijeka gdje su zbrinuti i nalaze se izvan životne opasnosti.

Kako neslužbeno doznajemo, motiv pucnjave je incident koji se ranije tijekom noći dogodio u klubu "Konoba". 55-godišnjak je, navodno, gnjavio nekoliko djevojaka u klubu, nakon čega mu je prišao zaštitar i izbacio ga iz kluba. Nekoliko sati kasnije, odnosno rano ujutro, prije nego što je klub trebao biti zatvoren, ubojica se vratio u klub s dva pištolja i počeo pucati.

Neslužbeno doznajemo kako mu meta nije bio vlasnik restorana, već je nasumično pucao po ljudima.Ubojica je navodno od prije poznat policiji i služio je zatvorsku kaznu također zbog ubojstva.

 

(Izvor: Index)

Tagovi
Objavio: Sat, 16/09/2017 - 15:40

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top