Home

Uhapšen pjevač Lapsus benda: Emira Aličkovića privela policija!

07 Sep

Uhapšen pjevač Lapsus benda: Emira Aličkovića privela policija!

Najskuplji spot u karijeri najvećeg muzičkog fenomena u regionu „Lapsus benda“ za pjesmu „Santa leda“ umalo nije bio snimljen jer je još prije nego što je zabilježen prvi kadar pjevač Emir Aličković priveden od strane smederevske policije jer kod sebe nije imao lična dokumenta, piše portal Expressmag.ba.

- Za potrebe snimanja zakupili smo smederevsku tvrđavu jer je radnja spota smještena u doba starog Rima. Došao sam prije svih i popeo sam se na bedeme da vidim kako izgleda prostor kada su mi prišli policajci i upitali me šta radim tu. Rekao sam da sam pjevač i da snimam spot, ali su me oni upitali za lične isprave koje sam zaboravio u Beogradu. Tada su mi stavili lisice i odveli me u stanicu. Pokazivao sam im i spotove na „jutjubu“, ali to nije pomoglo već su me zadržali dva sata dok nisu stigla dokumenta iz Beograda - rekao je pjevač najpopularnijeg mladog benda na Balkanu koji ipak podržava organe reda.

- Oni su samo radili svoj posao, ja sam kriv što nisam imao pasoš kod sebe. Na svu sreću ipak smo uspjeli da snimimo sve, i ovo će biti naš najspektakularniji spot dosad, a pjesma je inače naša prva saradnja sa Jala Bratom i Bubom Korelijem, tako da poslije prvog malera očekujemo da sve ide kako treba i da publika dobro reaguje na sve - izjavio je Emir koga zajedno sa momcima iz benda možemo vidjeti u kadrovima holivudske produkcije kakvi nisu viđeni na ovim prostorima u muzičkoj produkciji. 

Snimanje spota trajalo je više od 18 sati ali za „Lapsusovce“ nema odmora jer ih očekuje mnogo posla pošto je njihova cijela jesenja turneja već rasprodata.

 

(Izvor: Avaz)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top