Uhapšen zbog mučenja djevojke: Tukao je motkom, sjekao nožem i pekao peglom

Novosadska policija uhapsila je Đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju djevojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, objavio je novosadski informativni portal 021.

Djevojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke, navodi taj portal.

Dodaje se da je djevojka prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odjeljenje za grudnu hirugiju.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prijelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posjekotina na butinama, navodi portal.

Kako su za 021 naveli u tom institutu, djevojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.

Muškarac je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici bit će sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su za 021 potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živjeli.